manifest de maig, l'espai de debat de l'anticapitalisme i de l'ecosocialisme.

Per contactar, contribuïr o adherir-se a aquest espai d'opinió ens podeu enviar un mail a verdiroig@hotmail.com

dijous, 19 de juny del 2008

TEMES DE DEBAT: 65 HORES / IMMIGRACIÓ




Primeres propostes de la pretemporada:


a) Nuclear el debat de classe entorn del tema 65 hores i demostrar que no és un tema estrictament laboral sinó existencial, cultural i de civilització. Podem fer una feina molt interessant de referència, d'idees, de lluites, de propostes i d'alternatives...

B) Tema immigració, atenció a Corbacho, ja ens va anunciar un dia les seves veleitats en matèria migratòria i ara, també, compte amb el parlament europeu, hem de rascar els socialistes dubtosos i obrir el camp de l'esquerra transformadora, amb nosaltres ICV-EUiA al davant i sense por.

DEBAT OBERT EN AQUEST BLOG...

dilluns, 9 de juny del 2008

PARTICIPAR EN EL DEBAT D'IDEES

Els companys i companyes d'ICV que s'han reunit aquest darrer cap de setmana han acordat dinamitzar els debats que suggereix el Manifest de Maig i, des d'aquest marc, contribuïr al debat general d'ICV.

El Manifest de Maig és un text obert.
És voluntat dels que impulsem el Manifest de que aquest contribueixi a extendre el debat i les reflexions entorn del partit -ICV- i del projecte ecosocialista en general. El nostre debat és perfectament compatible amb els treballs que realitzarà el conjunt d'ICV en el procés de preparació i de celebració de l'Assemblea Nacional. Manifest de Maig és, doncs, una aportació al debat d'idees
i al rellançament general del nostre projecte.


Els que ho desitgin, poden fer aportacions, suggeriment i comentaris.
Els podeu lliurar en aquest mateix blog.

Els que vulguin adherir-se al Manifest, només han d'escriure el nom i cognoms, més la localitat, i signar en els comentaris que permeten els articles del present blog. Podeu deixar el vostre e.mail i seguir els debats en xarxa.